Faza e tretë e zgjerimit të shërbimeve

Znj.Ogerta Manastirliu ka krezr një vizitë në Spitalin Memorial të Fierit është hapur Shërbimi i Hemodinamikës për ndërhyrjet me metoda të avancuara në zemër.

Znj. Ogerta Manastirliu Ministër i Shëndetesisë dhe Mbrojtjes Sociale nga vizita e kryer ne Spitalin Rajonal Memorial Fier u shpreh :

Shumë e kënaqur që takova ekipin e përbashkët shqiptaro-turk që kanë nisur ofrimin e këtij shërbimi jetik me standard të lartë për të gjithë banorët e Jugut, me pajisjen më të avancuar, që ofron të gjithë gamën e ndërhyrjeve për sëmundjet kardiake dhe ato neurologjike.