Mirë se erdhët në
Spitalin Rajonal Memorial Fier

Spitali Rajonal Memorial Fier do t’i shërbejë të gjithë pacientëve të rajonit të Jugut;  qarkut Fier, Vlorë e Gjirokastër.Spitali është i pajisur me pajisje mjekësore të teknologjisë së fundit. Ekipi i Spitalit Rajonal Memorial Fier përbëhet nga mjekë të specializuar nga Turqia dhe Shqipëria. 

Staf Profesional

Në Spitalin Rajonal Memorial Fier do të gjeni një ekip menaxhues, administrativ, mjekësor, infermieror dhe teknik, të gjithë profesionist në fushat e tyre përkatëse. Një ekip i përbërë nga bashkëpunimi i ngushtë turko - shqiptar.

Mjekë të Specializuar

Spitali Rajonal Memorial Fier ka në dinamikën e tij mjekë të specializuar nga Turqia dhe Shqipëria. Prof. Dr. janë mjekë të njohur të specialiteteve të ndryshme që ofrojnë shërbime të specializuare në departamentet e spitalit.

Trajtime Urgjenca Mjekësore

Spitali Rajonal Memorial Fier ofron trajtimin në kohë të urgjencave mjekësore, triazhimin, CRP në kohë dhe obeservimin e rasteve në urgjencë.

Shërbime 24 orë

Spitali Rajonal Memorial Fier ofron shërbimet shëndetësore spitalore 24 orë për çdo lloj urgjence mjekësore.

Departamentet Mjekësore

Pse Ju duhet të zgjidhni Spitalin Rajonal Memorial Fier

Teknologji Moderne

Spitali Rajonal Memorial Fier ka pajisjet me moderne dhe bashkëkohore.

Staf i kualifikuar

Spitali Rajonal Memorial Fier përbëhet nga një staf të kualifikuar për të shërbyer pacientët

Mjekë të Specializuar

Spitali Rajonal Memorial Fier përbëhet nga mjekë të specializuar Turqë dhe Shqiptarë.

Infrastrukturë bashkëkohore

Spitali Rajonal Memorial Fier ka një infrastrukturë moderne për të shërbyer nevojat e pacientëve

Njoftime

Aktivitete

Ministrja e Shëndetësisë Albana Koçiu, viziton Spitalin Memorial Fier

https://srmemorial-fier.al/wp-content/uploads/2024/02/Ministria-Albana-Kociu-ne-spitalin-Memorial-Fier-1.mp4

Karta e Autonomisë Menaxheriale

10 Mars, Fier- Spitali Memorial Rajonal Fier është spitali i parë publik…

Mirënjohje dhe vlerësim për spitalin Memorial nga kryeministri vendit Z. Edi Rama!

Mirënjohje dhe vlerësim për spitalin Memorial! Përkushtimi dhe puna e përditshme ishin…

1 Vitë Memorial

View this post on Instagram A post shared by Ogerta Manastirliu (@manastirliu.ogerta)

Spitali Memorial Fier – Me stafin e përbashkët shqiptaro-turk që zgjerohet çdo ditë

Spitali Memorial Fier – Me stafin e përbashkët shqiptaro-turk që zgjerohet çdo…

Spitali rajonal Memorial i Fierit, Degjoni për ATSH: Në 6 muaj u shërbyen mbi 28 mijë qytetarë

 Mbi 28 mijë shërbime janë ofruar deri tani në spitalin rajonal Memorial…

Foto galeria

Kontakto

Disa Statistika

8171

Vizita Ambulatorike

7242

Ekzaminime Imazherike

5674

Ekzaminime Laboratorike

1823

Vizita Urgjence