Sugjerime dhe Ankesa

Në këtë rubrikë ju mund te postoni sugjerimet dhe ankesat rreth Spitalit Rajonal Memorial Fier. 

Shkruani Vlerësimin ose ankesën tuaj për Spitalin Rajonal Memorial Fier

9 Reviews

Aurela - aurela.hasani@hotmail.com
1

Sporteli ne shkoder I papergjegjshem, te semuret dhe te moshuarit I len ne fund duke pritur dhe I jep prioritet te rinjve dhe njerzve qe vetem marrin letren qe vijn ne fund fare qe as ne rradhe nuk ishin. Nuk I presin kuponat te semureve I japin rekomandimin pastaj marrin dhe pagesen, dhe bakshishet.

Ymer Shkurti - ymershkurti@gmail.com
1

Pershendetje! si ka mundesi qe urgjenza ne golem refuzoje ti beje vajzes sime dozen e dyte te vaksinimit eshte nje femije 4 muajesh me justifikimin kame ngaterruar nr. nje ropqire e quajtur sadete refuzoje ti bente vaksinen dhe kur u prezantova u fshehe si kurve

Write a Review