Mirënjohje dhe vlerësim për spitalin Memorial nga kryeministri vendit Z. Edi Rama!

Mirënjohje dhe vlerësim për spitalin Memorial!

Përkushtimi dhe puna e përditshme ishin përbërësit kryesor të suksesit tonë, i cili u kurorëzua me vlersësimin e kryeministrit të vendit Z.Edi Rama. Por mbi të gjitha, vlersësimi i pacientëve tanë mbetet forca kryesore motivuese e punës në spital. Shëndeti dhe mirëqënia e pacientit është dhe do të mbetet prioriteti ynë.