Spitali Memorial Fier – Me stafin e përbashkët shqiptaro-turk që zgjerohet çdo ditë

Spitali Memorial Fier – Me stafin e përbashkët shqiptaro-turk që zgjerohet çdo ditë, bëhemi gati të garantojmë shërbim 24/7 për ndërhyrjet invazive në zemër dhe të hapim shërbime të reja, duke e kthyer Spitalin Memorial një pikë reference të shërbimit shëndetësor.