Vënde të lira pune

Vende te lira pune:

Njoftim! Vend vKliko këtu!akant për pozicionin përkthyes dhe audit! Datë 15.03.2023!

Njoftim! Vend vKliko këtu!akant për pozicionin sanitare! Datë 19.06.2024

Ftohen të gjithë aplikantët të dorëzojnë dokumentat pranë sekretarisë në Drejtorinë e Spitalit Rajonal Memorial Fier. Jeni të mirëpritur të na shkruani ne web-mail e faqes për çdo informacion ose ne te dhenat e kontaktit të shënuara në faqe!