• May 20, 2022
  • Comment: 0

Pershendetje! si ka mundesi qe urgjenza ne golem refuzoje ti beje vajzes sime dozen e dyte te vaksinimit eshte nje femije 4 muajesh me justifikimin kame ngaterruar nr. nje ropqire e quajtur sadete refuzoje ti bente vaksinen dhe kur u prezantova u fshehe si kurve