• October 21, 2022
  • Comment: 0

Sporteli ne shkoder I papergjegjshem, te semuret dhe te moshuarit I len ne fund duke pritur dhe I jep prioritet te rinjve dhe njerzve qe vetem marrin letren qe vijn ne fund fare qe as ne rradhe nuk ishin. Nuk I presin kuponat te semureve I japin rekomandimin pastaj marrin dhe pagesen, dhe bakshishet.